Opzoek naar verkeersregelaars? Begin hier.

Als zzp'er werken als verkeersregelaar in Noord-Holland

Verkeersregelaar

Wanneer je zzp’er wilt worden en wilt werken als verkeersregelaar, zit je bij Pro Traffic Control in Amsterdam goed! Ons team is gespecialiseerd in het opleiden van individuen om zzp als verkeersregelaar aan de slag te gaan. Na het afronden van jouw opleiding heb je de vrijheid om als zzp’er te werken als verkeersregelaar of je kunt kiezen voor een van onze uitdagende vacatures wanneer je een vaste positie wenst. Wij helpen je graag om de ideale vacature te vinden om zzp als verkeersregelaar aan de slag te gaan.

Wilt u er zelf een verkeersregelaar worden?

Word onderdeel van ons professionele team. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Ons opleidingstraject om als zzp’er aan de slag te gaan als verkeersregelaar

We bieden bedrijven de mogelijkheid om verkeersregelaars bij ons te huren. Hiervoor hebben we personeel nodig en die leiden we intern op. Je vraagt je wellicht af hoe het opleidingstraject eruitziet. Bij ons duik je in de theorie én de praktijk van verkeersmanagement. Onder begeleiding van ervaren professionals leer je alle kneepjes van het vak. Na het afronden van jouw opleiding bij ons, zijn jouw baankansen als verkeersregelaar uitstekend. Of je nu als zzp’er verkeersregelaar in Noord-Holland wilt werken of in dienst wilt treden als verkeersregelaar voor calamiteiten, wij zorgen ervoor dat je volledig voorbereid bent. Met ons netwerk helpen we je aan een passende vacature als verkeersregelaar (zzp).

Verkeersregelaar festivals

Uw toekomst als verkeersregelaar begint nu

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren op vacature om zzp als verkeersregelaar aan de slag te gaan? Neem contact met ons op om jezelf aan te melden voor de opleiding. Mocht je direct als verkeersregelaar willen werken, solliciteer dan voor een van onze vacatures. Wij staan klaar om je te verwelkomen in ons team en u te begeleiden naar een succesvolle carrière als zzp’er verkeersregelaar. Via ons vind je als zzp verkeersregelaar de ideale vacature.

Verkeersregelaars
Ontzorgen is wat we doen

Waarom verkeersregelaars inhuren bij Pro Traffic Control?

In-company opgeleide en gecertificeerde personeel

Korte communicatielijnen met één vast aanspreekpunt

Reserveteam altijd stand-by voor calamiteiten of ziekmeldingen

Maatwerkoplossingen afgestemd op de specifieke behoeften van uw project

Altijd bereikbaar, 24/7, inclusief weekenden

Neem contact op

Heeft u professionele verkeersregelaar nodig voor uw project of evenement? Of droomt u ervan om een verkeersregelaar te worden en deel uit te maken van ons toegewijd team? Neem vandaag nog contact met ons op!

Contactformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Onze klanten

Klanten stellen samenwerken
met ons op prijs