Opzoek naar verkeersregelaars? Begin hier.

Infra-verkeersregelaars

Onze infra-verkeersregelaars zorgen voor een vlotte doorstroming en helpen bij het voorkomen van files. Of het nou gaat over de tijdelijke verkeersmaatregelen, of langdurige wegwerkzaamheden. Een infra-verkeersregelaar is speciaal opgeleid om verkeerssituaties rondom bouwplaatsen, wegaanleg en onderhoud te beheersen. Gevestigd in Amsterdam, biedt Pro Traffic Nederland niet alleen getrainde en gecertificeerde infra-verkeersregelaars voor uw projecten aan, maar staat ook open voor enthousiaste kandidaten die het team willen versterken.

Verkeersregelaar festivals

Werkzaamheden van onze infra-verkeersregelaars

Wanneer u een verkeersregelaars wilt huren, zit u bij ons goed. Onze infra-verkeersregelaars zijn meer dan enkel ervaren regelaars. Onze infra-verkeersregelaars hebben een uitgebreide kennis van verkeersregels en voorschriften, en zijn in staat om snel te reageren op veranderende omstandigheden. Ze zijn goed getraind en in het bezit van de benodigde certificaten (Aanstellingspas vkr, BRL 9101 TVM, VCA, GPI). Van het anticiperen op onverwachte situaties tot het effectief communiceren met bouwteams en automobilisten, hun veelzijdige vaardigheden zorgen voor een vlotte en veilige projectuitvoering. Als het idee van werken als infra-verkeersregelaar u aanspreekt, nodigen wij u uit om online onze beschikbare vacature voor verkeersregelaar te bekijken. Wij bieden opleidingen om infra-verkeersregelaar te worden.

Neem de stap naar optimale veiligheid

Wij bieden een verkeersregelaar voor wegwerkzaamheden aan. Wanneer uw project een vakkundige aanpak vereist om verkeerssituaties feilloos te beheren, denk dan aan infra-verkeersregelaars. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan en ervaar de meerwaarde van een ervaren infra-verkeersregelaar binnen uw project.